Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Arin horoskooppi jokaiselle

  • Hyvää matkaa toveri...
    Hyvää matkaa toveri...

Ensimmäiset ajatukset horoskoopista ovat jotain höpöhöpöasiaa, mutta Arin jokaiselle sopiva horoskooppi on tämä. Se sopii kaikille eikä poissulje ns. aito horoskooppia pois. Voit siis syntyä ja kuolla rauhassa Ari ei hiosta sinua mihinkään.

Arin horoskooppi alkaa oinaasta kuten kaikki tietävät oinas on perinteisen horoskoopin ensimmäinen merkki. Arin horoskoopissa koko elämä jakautuu noin 7 vuoden sykleihin. Muuta ei sitten tarvitsekaan tietää kuin tehdä sitä mitä kussakin syklissä olisi otollista tehdä.

Vastasyntynyt syntyy tietämättä mitään horoskoopeista eikä siten itse voi noudattaa Arin horoskooppia ja siksi vanhempien tulisi ohjata nämä ensimmäiset vuodet.

Lapsen ensimmäiset seitsemän vuotta ovat alkuvoiman vuosia, silloin lapsen tulee saada sellainen alku, että hän pärjää lopun elämäänsä. Hänelle tule opastaa kaikki asiat perusteellisesti neljäntuulen kautta, eli on otettava huomioon useampia ohjeita samasta asiasta, jotta lapsi oppii omaksumaan eri vaihtoehtojen olemassa olon. Pitää olla turvallisuus, huolehtiminen, opastus, ja leikki.

Seuraavat seitsemän vuotta 7-14 menee kehon harjaantumiseen, lihakset kasvavat ja ravinnon imeytymiset ja peruskuntokausi elämälle on nyt. Ruokatottumukset ja kotiseuturakkaus ja muut kiintopisteet elämään valitaan tässä iässä. Syntyy materiaalinen yhteys ja kehon muistia kehittyy. Tässä iässä leimaudut ja saata synnyinmaasi tai paikkakuntasi.

Vuodet 14-21 ovat kokemusten hankinta. Silloin ihmiseen syntyvät oksat eri suuntiin, ei enää tarvita kotia joka asiassa. Tiedon nälkä on valtava ja teini imee itseensä itsenäisyyttä ja rakkauden kaipuu alkaa suuntautua vanhemmista oman puolison etsintään.

21-28 sinun aikasi on hyvä käyttää sulattelemaan kaikke mitä olet jo oppinut. Vetäydy ja huilaa hetki, sillä nuoruus ei ole ihmisen parasta aikaa vaikka toisin väitetään. Parhaat vuotesi ovat vielä edessä ja siksi on hyvä hiukan tuumailla ja suunnata voimia omiin vahvuuksiin. On henkisen kasvun aika ja opettelet hengittämään ja ajattelemaan pohdiskellen.

28-35 ovat kypsymisen ja itsetunnon aikaa, olet valmisatutunut hyvin ja nyt on tekojen aika. Nyt on aika painaa arvokkaasti etukenossa. Nyt voit elää urku auki ja koetella voimiasi. Tässä kohtaa voi maksaa velkasi maailmalle.

35-42 ajanjakso on varhaista sadonkorjuuta ja henkisen tallentumisen aikaa. Sielun maailma syvenee ja olet valmis vaikka universaaliin rakkauteen.

42-49 tässä iässä alkaa varhaisvanhuus, olet vielä mies tai nainen parhaassa iässä, mutta vaa´ankieli keikkuu jo tulevaisuuden ja menneisyyden ahavissa. Nyt punnitaan maallinen ja henkinen kanttisi ns. vanhuuden varalle. Toisin sanoen sinun on saatava tasapaino kohdalleen, ei ole mitään viidenkympin villityksiä on vain turhautunut 50 joka ei ole malttanut elää ja huomaa nyt olevansa jostain paitsi.

49-56 tässä vaiheessa olet käännekohdassa, jolloin yhteisöllisyys tulee mukaan kuvioihin. Tähän saakka olet saanut elää itsellesi, nyt otat huomioon kaikki ympärilläsi. On siniun aikasi antaa luomisvoimasi yhteiseen käyttöön. Nouset tavallaan itsesi yläpuolelle ja näet pelilaudan kuin sivusta seuraamalla. Näet kokonaisuuden paremmin.

56-63 nyt voit jo alkaa opettamaan muita, aivan kuten minä tässä. Huomaat että ruumiisi rapistuu, mutta voit siitä huolimatta kokemuksellasi paikata sen heikkouksia. Et mene enää kehosi halpaan, et väsy vaikka kehosi väittää sinun väsyvän. Et anna periksi vanhuudelle vaan naurat sille, vaikka nuoremmat pitävät sinua jo kalkkiksena et suostu sitä olemaan. Nyt on aika antaa kokemuksen voittaa.

63-70 eli alat tulla lapseksi jälleen, haluat rakastaa kristallin kirkkaasti ja teet kaiken puhdasoppisesti rakkaudella. Sinulla on ihana vanhuus ja onnellinen lapsuus jos olet elänyt koko elämäsi ohjeitteni mukaisesti.

70-77 sukupuolisuus helpottaa, eikä seksi ole enää se tärkein juttu. Olet henkisesti vahvoilla, mutta kehosi alkaa jo muistutella sinua. Sinä et halua kehosi sinua määräilevän vaan olet muuttumasa ihmiseksi.

77- … tulet yhdeksi henkisen puoliskosi kanssa. Työsi on tehty. Aine häviää, mutta tieto säilyy, palaat takaisin taivaallisen olotilaan. Riisut kehosi ja astut ulos kuoresta joka on palvellut sinua. On aika siirtyä ajasta ikuisuuteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (53 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Jaa, vai niin. On olemassa kiinalainen horoskooppi, mutta tuo sinun taitaa olla kiinalaistakin kiinalaisempi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiinalainen_horoskooppi

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kiinalainen horoskoopi perustuu syntymävuoteen, minä olen apinan vuonna syntynyt marakatti. Minun horoskooppi ei ennusta mitään, vaan haluaa kertoa, että ei ole mikään kiire elää, vaan elämän voi jaksottaa. Jokainen voi miettiä onko järkevämpää odottaa tähdiltä jotain vai tehdä itse jotain elämänsä eteen.

Olisi hirmuisen tärkeää tasa-arvon kannalat, että kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus saada oppia elämästä omilta vanhemmiltaan. Nykyisin valtaisa joukko lapsia saa vain kotoaan ylöspidon, mutta varsinainen opetus tulee sitten joskus koulussa.

Aivan pienenä tulee kuitenkin oppia luottamus ja turvallisuus. Tänäpäivänä eivät aikuisetkaan tunne itseään turvatuiksi, joten heidän on vaikea turvata lapsen tulevaisuutta. Tähän asiaan tulee panostaa. Sanonta nuorissa on tulevaisuus tulee olla, että imeväiset imevät itseensä tulevaisuuden!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niin no, mielestäni lapsille tulee lukea satuja toinen toisensa jälkeen ja paljon, mutta sitten erottaa todellisuuskin saduista.

Jouluksi tulee taas piparitalo, joulupukki hiihtelemässä pihassa lahjakontti selässään ladullaan tomusokerissa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #3

Saduissa on niitä koukkuja joita lapsi sitten kysyy ja kyseenalaistaa, sieltä löytyy sitten viisaus, vanhemman toimesta. Se on sitä juuri, joka on tarpeen pienelle ihmistaimelle.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #6

Mukkelis makkelis satumaassa
käpylehmiä muistojen haassa.
Possujakin ulpukoista,
muistaneeko kenkään moista?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #8

Kenkään? Saapas näkee mitä kenkä tekee.

Käpylehmiä ei tehty, mutta ulpukkaporsaita kyllä, oli niin makea kärsäkin jo valmiina.

Myös helminauhat sai ulpukoista kun taitteli varret oikein.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #9

Mutta kuka tietää mikä on tikkunukke? Kenkään?

PS. Jee, ne helminauhat ulpukoista. Osaisin vieläkin, ja pajupillin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #10

Ja sen pajupillilaulunkin osaan, Tein minä pillin paju...

Tikkunukke? Meillä oli vain tikku-ukkoja. Nyt ne on tasa-arvon vastaisina kiellettyjä kuten pyykkihenkilöt ja pissahenkilötkin.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #15

Viiden pisteen vihje: tikkunukelle laitettiin hame kissankellosta.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #18
Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Hän lähtee, koditon
kuin lintu
häkistään

on hänet nähty
tuhannen tuhat
kerta

hän lähtee
kuin lintu
lupaamme kysymättä

hän poistuu
varjoansa jättämättä

ja silti
lintu hiljainen
on lähellämme
jokaisen hetken
hetkensä viimeisen

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Opiskeluaikoinani 70-luvulla tienasin rahaa henkilökohtaisten horoskooppien laatimisella ja sain niistä pääsääntöisesti positiivista palautetta. Identiteettini pystyin peittämään postilokerofirman kautta ja maksut tulivat postiennakkona erikseen avaamalleni pankkitilille. Yhdessä vaiheessa kirjoittelin niitä yökaudet vanhanaikaisella värinauhakirjoituskoneella.

Tuo pukkaamasi esimerkkihoroskooppi on tyyliltään melko lähellä silloista tyyliäni, joskin olin sopeuttanut jokaisen horoskoopin jollain tavoin kunkin henkilön antamiin tietoihin itsestään ja osin niihin perustuvaan intuitioon.

Joten eivät ne horoskoopit humpuukia ole. Ainakin oman bisnekseni oli tilaajille tervetullutta ja täytti hyvin yhden heidän tuntemista tarpeistaan elämässä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Juuri tähän asiaan halusinkin "iskeä", mukava asia Juha. En sanoisikaan horoskooppeja höpöksi, niiden tulkintaa vaan ei pidä ottaa kovin vakavasti. Määrättyjä piirteitä horskoopeissa ei todellakaan voi ohittaa olan kohautuksella, mutta jos jossain lehdessä on kolme riviä viikon horoskoopiksi, niin on melkoista sattumaa, että se soveltuu jokaiselle kyseisen tähtimerkin alla syntyneelle.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #13

Et näköjään keksinyt, mikä on tuon jokaiselle sopivan Horoskoopin juju siinä kuvassa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #16

Keksin kyllä, mutta sehän on täysin selvä asia ei siitä meille riitaa nouse. Jokaiselle jotakin eli poliittista jargoniakin voisi väittää horoskoopiksi.

Jokainen virke kumoaa itsensä tai vähintäin kyseenalaistaa olevan.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #17

Tästä päätellen et tajunnut tuota jujua:

"... mutta jos jossain lehdessä on kolme riviä viikon horoskoopiksi, niin on melkoista sattumaa, että se soveltuu jokaiselle kyseisen tähtimerkin alla syntyneelle."

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #25

Ei kuulu samaan asiaan tuo. Puhuimme toistemme ohitse, valitan. Siellä lehdissä on erilaisia horoskooppeja ei ainoasataan sellaisia josta sinun näytteesi on.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #13

En Ari tuota horoskoopiksi tunnista, vaan ihmisen elämänkaareksi. Aiheesta on julkaistu kirjojakin. Tutkittua tietoa. Teimme eräällä yliopiston kurssilla omasta elämänkaarestamme selosteen. Sitä verrattiin sitten tutkijoiden kirjoittamaan elämänkaaritietouteen. Noinhan se elämä hyvissä oloissa voi mennä. Huonommissa ei.

Sanaa "horoskooppi" käytetään myös niistä ennustuksista ja tulkinnoista, joita astrologit tekevät tällaisten karttojen perusteella. Eräänlainen horoskooppi on riippuvainen avaruuden ilmiöistä. Horoskooppisi on irrallaan niistä, mutta sinänsä ihan hauskaa luettavaa.

Kuvasit siis keskivertoihmisen elämänkaaren. https://www.google.fi/search?q=human+being+life+cy...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #22

Viihdeosastoa tämä on ei mitään ydinfysiikkaa. Elämänkaarihoroskooppi, koska siinä on käytetty hot´roskoopin tähtikuvioita alkaen oinaasta ja loppuen kalat merkkiin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Forer-efekti tarkoittaa, että ihmiset hyväksyvät epämääräiset ja yleismaailmalliset selitykset erittäin osuviksi kuvauksiksi persoonallisuudestaan, jos niiden väitetään olevan juuri heitä varten tehtyjä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #20

Omat asiakkaani olivat lehti-ilmoitukseen vastanneita 20 - 40 -vuotiaita naisia. Sain noin 30 tilausta ja toimitin horoskoopit jokaiselle. Vain yksi jäi lunastamatta. En ollut ilmoittanut hintaa ilmoituksessa lainkaan, mutta muistaakseni laitoin hinnaksi sitten 35 markkaa (siis 70-luvun puolivälissä).

Jokainen horoskooppi oli yksilöllisesti räätälöity. Siinä oli luonneanalyysi sekä tulevaisuuden ennustusta tuleville vuosikymmenille. Joku heistä saattaa vielä tänä päivänäkin tutkia menevätkö asiat kuten kirjoitin.

Ja todellakin, sain parilta asiakkaalta paluupostia, jossa kiiteltiin "hyvin paikkansa pitävästä horoskoopista", yksi heistä tilasi sisarelleen lahjaksi vastaavan. Menetelmäni oli lukea tarkkaan kirjoitetun tekstin sisältö, intuitiivisesti mieltää käsialan perusteella taiteellisuutta tai kypsyysastetta, kertoa asioita, jotka he oikeastaan itse olivat minulle kertoneet (tosin hiukan eri muodossa ilmaisten) y.m. Sitten tietysti ammatti, syntymäaika ja -paikkakin raamittivat tulevaisuuden hahmottamista.

Se palautettu lunastamaton horoskooppi, siis vain yksi tilauksista, löytynee jostain laatikon pohjalta edelleenkin.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #21

Kohtasin kerran tiellä mustalaisen, lausui mulle tuo..

https://www.youtube.com/watch?v=aupBw_8Ub68

Valittettavasti, tai ehkä onneksi en muista ennustuksensa loppua, enkä toisenkaan kädestä katsoneen. Tähän mennessä on natsannut liiankin hyvin.

- Jaa minäkö taikauskoinen? Ei tule kuuloonkaan.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #21

Juha vaikuttaa hiukan samankaltaiselle kuin ennustajan tekemä asiakkaan tulevaisuutta koskeva näkemys. Kerran kävin ennustajalla kahden koulukaverini kanssa. Toiselle ei laatinut mitään ennustetta. Minulle lupasi pääsyn yliopistoon ja mainitsi kahden professorin olevan minulle erittäin tärkeitä (näin kävi, vaikka silloin en vielä ollut edes pyrkinyt), sanoi minun saavan kolme lasta. No kävihän siinäkin niin. Olisi voinut toki käydä toisinkin, mikä sai tekemään juuri kolme lasta? 70-vuoden iässä tulee sairauksia. No katsotaan. Osin toteutunut ja vasta tuossa vaiheessa. Mikä saa ihmiset keksimään tällaisia. Onko joillakin vain enemmän psykologista silmää tai elämän kokemusta. En uskaltaisi vaikuttaa toisten elämään näin voimakkasti. Ehkä kyse on jostakin mitä ei vielä edes tiedetä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #24

Ihmisen alitajunta on paljon syvempi kuin kukaan ymmärtää. Jos sinulle on annettu ennustuksia, jotka vaikuttavat jotenkin miellyttäviltä ja ennustettu tulevaisuus on tavoittelemisen arvoista, se saattaa myötävaikuttaa olennaisesti ennustuksien toteumiseen. Lisäksi tapahtuneet asiat voi tulkita toteutuneiksi ennustuksiksi vaikka ne jonkin verran niistä pokkeaisivatkin tai olisivat puhdasta sattumaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Pitkälti samaa mieltä linkkisi blogin teksteistä. Mutta jotain horoskoopeissa pitää olla, sillä voisin sinun kuvitella edustavan naistenlehtien leijonaa;)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Niin voisi ajatella, mutta naistenlehtien rapuhan minä olen. Ihan rauhallinen koti-ihminen ja välillä vähän takaperinkin kulkeva tai olisiko hiukan kuin mäyräkoirani. Silloin pistän tassut lujasti maahan ja itse päätän minne menen ja mitä teen. Eteenpäin en jatka ainakaan jotain reittiä.
No onhan sitä ollut taivuttava, alistuttava kohtalolle vai miksi sitä kutsuisikaan. Aika pitkään on pitänyt opetella, eikä ehkä opit vieläkään ole menneet perille.

Jos minua yleensä tarkoititkaan.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #26
Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Astrologia on täydellistä roskaa. Ihmiset eivät löydä omaa horoskooppian syntymäaikahoroskooppien joukosta, jos eivät perehtyneet horoslooppien kliseisiin.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Enpä usko, että astrologian avulla löytyisi kunkin elämän kohtaloista tietoja. Ennemmin kohtalomme on luettavissa geenistämme. Onkin toinen juttu haluammeko tietää mitä ne kertovat. Minä ajattelin aiemmin, että kovasti haluaisin tietää mitä sieltä löytyy. Nyt en enää. On parempi olla tietämättä liian paljon, vaikka tutkijat ja tietokanta sen jo tietääkin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Miten voi tulkita kliseistä, eli joku voi sanoa, että vastaantulija on "kauris", kun hänet pysäytetään ja kysytään hän todella on kauris.

Tämä on keksitty esimerkki, mutta vastaavia tapauksia voi olla, eli kliseet jotka ovat höpää ovat kuitenkin jossain määrin tunnistettavissa.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Tuo on täydellinen esimerkki naistenlehtien anekdoottitodisteista.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Mallaki siis 7-vuotishoroskooppi, olen onnitellu läppejäni aikusuuesta aina vasta, ko non täyttäny 28v!

Niin jako itte täytin 63v, onnittelin itteä, ennää ei tartte suunnitellä eikä pinnistellä, nyt keräthään niitä elämänanteja, joita elämän aikana tullu myötä, varsinki siis niinko henkisiä, nyt häätyy vaan iloita täälä maailmassa niin kauvvanko keikkaa riittää!

Mitähän mie höpisen, nuin kuitenki olen tehny ja teen!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Elämässä hitaasti kiiruhtaminen taitaakin olla se paras tie.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Voi onnea Hilkkapien. Elämässä on hyvä olla aikaa ja seesteisyyttä. Miksi uudet päättäjät pakottavat ihmiset tekemään töitä niin pitkään, että eivät enää ehdi muualle kuin sairastuvalle töiden päätyttyä. Heillä ei ole oikeata käsitystä ihmisen elämänkaaresta. Haihatusta kyllä löytyy.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Onhan tässä käynyt niin että eliniänodotetta on enemmän kuin ennen. Skål på den saken!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Olet rotta", tölväisi nettivastaus kiinalaisen horoskoopin sivustolla annettuani tietolomakkeeseen syntymäaikani.

Tässä tutummassa horoskoopissa olen jalopeura, oikea Ruokolahden leijona, minkä oivaltaminen on tehnyt elämästäni hiukan lystimpää vuodesta 1992. Ministeri Tiilikaisen tilanne on sama, samoin perustein, mutta hänellä on varmasti muuta ajateltavaa enemmän kuin minulla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Minä puolestani olen vaaka-apina tai apinavaaka, miten vain ...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Niin minä olen tupla kaksonen ja apina, eli Aappa A. Tupla tarkoittaa, että myös nousevalta merkiltäni olen kaksonen.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #42

Nouseva merkki? Tuo viittaa siihen, että olet todella vihkiytynyt asiaan.

Vanha kansa luki almanakkaa tarkasti, ja siinähän on niitä "taivaan merkkejä" jokaisen vapaasti tulkittaviksi. Isäni kertoi, että kun planeettojen symboleita osui kalenteriin useita toistensa lähelle, uskottiin sen ennustavan "rojuilmaa": sateita ja tuulta, ehkä ukkosta ja myrskyjäkin.

Harvassa huushollissa taitaa nykyään olla klassikko-almanakka kunniapaikalla, ainakaan nurkastaan naulaan ripustettuna.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Mutsini oli myös rotta ja leijona, joten saitte Tiilikaisen kanssa seuraa;)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Enpä jätä väärää käsitystä: Kimmo on minua 6 vuotta nuorempi, ja tarkistin kiinalaisesta hänen olevan hevonen. Herra ministeri täytti elokuussa 50, ja juhli kotikylällään asiallisen arvokkaasti itsensä pääministerin läsnäollessa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #44

Ja rotasta tuli hevonen?

Katsoin kiinalaista horoskooppia ja siellä on myös etuliitteitä, eli olen tuli-apina ja tuli-apinan vuosi on nyt parhaillaan menossa joka vaihtuu joskus ensi tammikuussa tuli-kukoksi.

Kimmo Tiilikainen on ilmeisesti tuli-hevonen ja blogisti Kimmo maa-hevonen???

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #44

Rottiakin on erilaisia, joten sinä olet varmankin metalli-rotta ja mutsini oli tuli-rotta, on myös olemassa vesi-rottia;))

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #46

Chekkasin oman "nousevani", siinä olen näköjään skorpioni, josta sanotaan:

"Skorpioninousuisena olet ehdottoman oikeudenmukainen ja luotettava ystävä kaikille rehellistä peliä pelaaville joukkuetovereille. Psykologinen silmäsi ei koskaan erehdy ja pystyt luottamaan omaan näkemykseesi tilanteessa kuin tilanteessa. Näet mystisellä tavalla totuuden asioissa ja ihmisissä, eikä sinulla ole mitään ongelmaa tehdä lopullisia ratkaisuja tiukoissakaan tilanteissa. Itseluottamuksesi on rautaa ja sen näkee kilometrien päähän. Tällainen pyhä ehdottomuus kasvaa pysyväksi osaksi sinua opittuasi kunnioittamaan nousumerkkisi edustamia hyvin ehdottomia käyttäytymismalleja. Suosittelen tutustumista nousevaan merkkiisi ja alitajuisiin käyttäytymismalleihisi."

Terveisin Tuliapinavaakaskorpioni

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #47

Ilmankos on niin helppoa ymmärtää mitä milloinkin tarkoitat. Ilman laitoin alkuun, koska ilma on oleellinen seikka tässäkin asiassa;)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #47

Mikähän siinä on, että "skorpioni" kuulostaa aivan erilaiselta puhuttaessa horoskoopista kuin kaverin huudahduksena aavikkovaelluksella?

Ai joo. Onhan esimerkiksi nimellä "Italia" aivan eri kaiku Suomen vastustajana sen mukaan, puhutaanko jääkiekosta vai jalkapallosta.

"Itseluottamuksesi on rautaa ja sen näkee" - nettikeskusteluissa.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Kai se syntymähetki, kuun ja tähtienkin asento vaikuttavat jollakin tavalla ihmiseen niinkuin liikuttavat meriäkin, puun kaadon ajankohtaan, oikea-aikaisiin kasvien leikkaukseen, mieleen jne.

Ehkä noilla astrologisilla asioilla sittenkin on jotain merkitystä meihin pieniin ihmisiin.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Harhaa. Esimerkiksi syntyvään lapseen kätilön gravitaatiovoima on suurempi kuin kuun gravitaatiovoima.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Puhtaasti gravitaatiomielessä ei liene paljon eroa onko lapsi äidin kohdussa vai juuri sieltä ulos repäisty.

Sen sijaan emme tietysti tiedä kaikkea fysiikasta tai fysiologiasta ja siitä mikä mihinkin voi vaikuttaa.

Loogisesti ajatellen voisi olla niin, että syntymäajankohta vaikuttaa sitä kautta millainen valoisuusaste vallitsee vuorokaudessa, niin syntymähetkellä kuin vuodenajankin kannalta. Se voi muokata syntyneen lapsen käsitystä siitä millaiseen maailmaan hän on tullut.

Jos lapsi syntyy helteiseen ja valoisaan kesään tai kylmään ja synkkään talveen, niin ehkäpä nuo ensimmäiset kuukaudet elämässä antavat niissä tapauksissa erilaisen maailmankuvan, mikä latentisti vaikuttaa loppuelämän.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ja entisaikaan vaikutti varmasti myös ravinto valon lisäksi. Nykyisin saa lähivalinnastakin kaikkea ympäri vuoden, mutta ennen oli ennen. Valo varmaan vaikuttaa myös äidin hormonitoimintaan. Ja kaipa se gravitaatiokin vaikuttaa siihen hetkeen jolloin lapsi alkaa luomaan itseään, eli hedelmöityksen hetki voi olla se josta se oikeasti tulisikin laskea. Tuskin tähän saadaan selvyyttä tässä blogissa, mutta horoskoopit ovat ja taitavat pysyä meistä riippumatta. Synnytymäaika voi olla kuitenkin se oleellisin asia, koska silloin katkeaa side äitiin ja käynnistyy oma itsenäinen verenkierto.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa