Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Poltergeist-bileet ja räyhähenget

Margareta Blåfield kyseli jossain blogissaan, onko minulla kokemuksia poltergeist-tapauksista. Ajattelin kirjoittaa niistä oman blogin. Kirjoitin noin neljäkymmentä minuuttia ja sain sanotuksi vain pienen raapaisun kokemuksistani.

Sitten painoin enteriä ja kone tilttasi. Eivät siis räyhähenget halunneet että kirjoittelen heistä blogissani.

Nyt en jaksa heidän kanssa alkaa kanstaamaan, vaan kyselen onko muilla kokemuksia, poltergeist-ilmiöistä, etiäisistä tai enneunista. Ufonkin olen nähnyt, mutta siitä voin kirjoittaa joskus enemmän, mutta voi ufokokemuksiakin tähän blogiin kirjoitella, jos niitä on.

Koska äsken meni paljon kokemuksia kerrottuna, suoraan harakoille, en jaksa nyt kirjoittaa tuota kaikkea uudelleen.

Kirjoitan vain esimerkin miten unia voi opetella käyttämään hyödyksi. Tämä tarina ei ollut äskeisessä räyhähenkien tuhoamassa kirjoituksessa.

Vaarin kertomus: Vaari oli sodassa ja näki siellä unen, jossa hän oli punkerissa tai juoksuhaudassa. Luoteja viuhui ilma sakeana ja hänen oli pakko siirtyä pois siitä paikasta. Kun tulitus oli hiukan tauonnut, hän hyppäsi oikealle ja luoti osui suoraan hänen otsaansa. Tämä siis unessa, muuten hän ei olisi voinut kertoa tästä minulle, koska olisi kuollut.

Sitten muutaman päivän päästä unen mukainen tilanne tapahtui oikeassa elämässä. Vaari oli tulituksen kohteena ja hän muisti unen ja luuli että nyt koittaa hänen loppunsa. Hän kuitenkin ajatteli, että uni oli enne. Hän teki vain muutoksen uneen ja väistikin vasemmalle ja luoti suhahti hänen ohitse.

Tämän tarinan opetus siis pelasti vaarini hengen, eli meidän tulee ottaa opiksmme unistamme, jotta kauan eläisimme täällä maan päällä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tämä avaus ei häirinnyt räyhähenkiä, koska suostui tulemaan julki. Kirjoitelkaa omia kokemuksianne, jos uskallatte.

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Kannattaisikohan sun vähentää niiden kääpien käyttöä?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Höh, kokemukset ovat ajalta ennen kääpiä;)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Räyhähenkiä en suostu näkemään edes hereillä,
mutta enteitä tulee nähdyksi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Enteitä on ennemminkin kuultu, mutta on toki nähtykin.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Mitä olet kuullut? Ja nähnyt?

Minä kuulin kerran, että "Luokkakaverisi on kuollut"

ja seuraavan päivän puhelussa nuo samat sanat.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Paljonkin.

Mutta siihen menisi viikko, jos kaikki kertoisin.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kouluikäisenä minulla oli vahva ennakkoaavistus siitä, että isovanhempieni 1890-luvulla syntyneet sisarukset ja ystävät kuolevat ennen pitkää. Näin on käynyt, joka ikiselle.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ennakkoaavistus siitä että kaikki jotka leipää syövät kuolevat, - on siis yleistä?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Uumoilen, että tilanne on vielä hirveämpi. Keliakian vaivaamat ja riisinsyöjät kuolevat myös.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #18

Ja kohonnesta verenpaineesta kärsivät, mutta on sekumma kun lukemat niin heittelevät ja ett peräkkäisinä päivinä on aivan liian korkeat ja sit taas melkein normaalit toisen tervydenhoitajan mittaamina niin ettei se lääkäri joka tyrkytti reseptiä keväällä luultavasti enää kirjoittaisi ollenkaan ja taas tämänpäivän mittaajan mukaan ehdottomasti pitää aloittaa hetimmiten vaikka alapaine samois lukemis,
Ai mitä verenpaineella on räyhääjien kanssa tekemistä?
totta hitossa on! siihen just mieluiten, suoraan syrämeen kaikki noidat ja mustat maagikot ym paholaisn käyttöönsä ottamat, ymmäryksen ylittävät voimat.
Kun rupeaa tuleen kiire on parasta jättää jotain suunnitelmistä pois eikä ruveta hosumaan kämpässä jossa pahan voimat myllertää.kirjoitan ihan rauhassa viestin Jari-Pekalle ja jättän tämänkin oikolukematta ennen kuin kahvi jäähtyy.
puhelinkin luiskahtanut taas jonnekin, joten soittakaa rakkat ystävät jolla on numero tiedossa.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Olen nähnyt monta selkeän enteellisen oloista unta. Huojentavaa on ollut, ettei niistä yksikään ole likimainkaan toteutunut. Realistisia ideoita sen sijaan tulee ja niitä yritän toteuttaa.

Ja täällä kannattaa aina copypasteroida teksti ennenkuin laukaisee, ne lähtevät liian usein muuten bittiavaruuteen ja käämiä palaa.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Mulle kommentit ovat arvokkampaa kamaa vuoropuhelu eli dialogi, siihenkin pitäisi trkijöillä edottomasti olla tekjänoikeudet.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Unista en tiedä, mutta välillä en ole ollut varma missä järjestyksessä asiat ovat tapahtuneet. Aivan kuin muistaisin jotain, mitä ei ole vielä tapahtunut. On todennäköistä, että se on vaan kääntynyt ympäri tulkinnassa.

Tarinat, joita kerromme, ne ovat suhteessa totuuteen.

Olen kokenut vajaan kourallisen hämmästyttäviä asioita, joista en edelleenkään ole voi olla täysin varma, onko mieleni on tehnyt tepposia ja /tai jälkeenpäin vain olen tulkinnut asiat, kuten haluan.

Aivan kuin olisi siteitä. Ihmisiin ja paikkoihin. Ja kun mieli oikein kurottaa jotakin kohti, se alkaa materialisoitua. Enkä ole ihan vakuuttunut, että sen tarvitsee olla jotenkin maagista. Sattuma ja taikausko on varattu asioille, joita ei osaa selittää.

Se, ettei osaa jotakin selittää, ei kuitenkaan ole sama kuin ettei sille selitystä ole. Siihen ymppää ymmärryksen siitä, ettei ehkä koskaan tajuaisi selitystä, jos se annettaisiin. Sen jälkeen tarvitsee vain uskoa puuttuvat kohdat. Mutta kuitenkin niin, etteivät uskomukset ole keskenään ristiriidassa.

Käyttäjän olliripatti kuva
Olli Ripatti

Minulle käy lähes kuukausittain sellainen tapaus että näen jonkun tutun ihmisen tulevan vastaan joko autolla tai kävellen mutta sitten kohdalla ollessani huomaankin että kyseessä ei ollutkaan tämä ihminen. Tiedän kuitenkin jo sillä hetkellä että kun vain jatkan eteenpäin niin kohta tämä ihminen tulee oikeasti vastaan. Näitä sattuu todellakin ällistyttävän usein.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Sellaista sattuu myös minulle, eli sitähän myös nimitetään telepatiaksi, jos ajattelee juuri toista ihmistä ja hän soittaakin kohta ja alkaa puhua jopa samaa asiaa kun olit mielessäsi juuri pohtinut.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Se on esinhimillien kommunikaation muoto. Ajattelen määrättyä henkilöä mutta hän ei tietenkään soita kun joskus,
Versaali S niin kuin... takkuilee erityisesti, mutta sillä on täysyn looginen selitys,

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Periaatteessa en halua uskoa moisiin ilmiöihin, mutta käytännössä niitä kuitenkin tulee eteen yllättävän paljon. Se saattaa johtua myös siitä, että elämässä tapahtuu miljoonia asioita joka päivä, joten ei ole ihme, että miljardeista mahdollisuuksista joku silloin tällöin toteutuu. Toteutumattomia ei sitten noteeraa.

Yksi oudoimmista yhteeensattuma oli opiskeluaikanani, kun eräänä myöhäissyksyisenä perjantai-iltana matkalla kyläilemään vanhempieni luona mietin kuumeisesti bussissa kuinka saisin tuhat markkaa rahaa nopeasti, koska sen verran tarvitsisin vielä ennen syksyn loppua kunnes uusi opintolainan erä olisi nostettavissa.

Kun saavuin eteiseen, äitini ojensi minulle kirjekuoren, jossa oli kummitätini myöhästynyt ylioppilaslahja: kirje ja tuhat markkaa rahaa sileinä seteleinä. Kummitätiäni en siinä vaiheessa ollut tavannut moneen vuoteen eikä hän ollut tullut mieleenikään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Realistinen näkemys enteisiin on siis hyvin taloudellista, eli tonni tuli käteen kuin manulle illallinen.

Minulle sattui juurikin samanlainen tapaus kuukausi sitten, olin auki ja tarvitsin kipeästi rahaa. Sitten sain yllättävän tarjouksen joka helpotti tilanteen, juuri sen verran kuin "rukoilinkin"!

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Riippuhan se omasta tahdostkin minkä sattuman tai sallimuksen käyttää hyväkseen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos kerran toivoo, niin onhan se silloin oma tahto, sitten jää vielä valinta jos toive toteutuu, että ottaako vaiko laistaako.

Jos näitä ei tapahtuisi, ei koko Déjà-vu ilmiöstä tiedettäisi mitään, koska ei sellaista olisi tapahtunut kenellekään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #28

Mutta ainahan on ollut näitä skeptisiä Jamais vu ihmisiä, jotka kieltävät näkemästä, vaikka ovat nähneet.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Ton tyyppisiä tapahtuu joo, vaikkei tonnin arvoisia tai kovin hyödyllisiä muutenkaan. Esim kerran katsoin tyttäreni kanssa japanilaista piirrettyä, jossa perhe muutti uuteen taloon ja lapset näkivät miten lattioilla vilisti pieniä örkkejä. Vanhemmat eivät niitä nähneet ja sanoivat: "se oli varmaan orava". Ja mä katsoin vitriinin heijastuksen kautta toiseen huoneeseen ja sanoin Ellalle että mikä ihme tuolla sitten vilahti? Mentiin katsomaan - ja oravahan se siellä. Meillä siis kotona. Tullut kattoikkunasta.

Ällistyttävää, että asia joka on tapahtunut kaksi kertaa elämässäni tapahtui toisen kerran juuri kun asiaa sivuttiin elokuvassa. Tän tyyppisiä tapahtuu tämän tästä, että kun jokin asia on esillä, se putkahtaa muualtakin. Nää sopii kyllä hyvin miljardien päivittäisten tapahtumien sattuman piikkiin. Hämmentävät silti.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Sattumanvarainen tilannekomiikka on se joka jää parhaiten mieleen. Mutta ei savua ilman tulta, kyllä minä lkapsena kuulin enteitä ja jopa kellotimme niiden ennekon aina noin seitsemän minuutin mittaisiksi.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Saattaisin myös uskoa, että Miyazakella on maagisia kykyjä järjestää elokuviinsa realistisuudessaan ylimaallisia elementtejä. Luulis jäävän lapsen mieleen, kun elokuvan tapahtumat alkavat toteutua samalla. 5D-elokuva.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Todellisuus on joskus keinotodellista.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Kerran nuoruudessani oikeesti etiäisiä näkevä ystävätär yritti ratkaista jotain mustasukkaisuusdraama joidenkin mystisten tai telepaattisten kykyjen avulla , mun piti kaskittyä kauheasti ja olin ihan rääsy kun hän lopulta oli tyytyväinen suoritukseeni ja sitten vasta kertoi mistä oli kyse,
Jälkeen päin ajattelin että olipa idiottimainen tapa yrittä ratkaista ihmisuhdeongelmaa kun asia olisi selvinnyt paljon helpommin ja selkeämmin keskustelun avulla.
ihmisellä on mahdollisuus käyttää kieli kommunikaation välineenä.
Äsken kun söin kolmannen kerran hernesoppani joka paranee vaan, eilen pidin sentään paastopäivän voileivillä vaan, niin jo oli räyhähenget liikkellä samaan aikaan joka puolelta kuului kolinaa kun tänään jeesusteipillä seinään nostettu pornotaulu tuli alas ja lattiharjan varsi kaatui kolinalla kyökin nurkassa ja luuta melkein lensi sun yhtä sun toista tavaraa tipahteli.
Eilenkin läppäri rupesi yhtäkkiä saarnaamaan jotain, ei se sillai oo ennen tehnyt ilmanareenan tai youtuuben avaamista, onneksi sain hiljenettyä viemällä kyrsöörin lähtöruutuun.
Niin miten voisi olla uskomatta kun empiineset havainnot on päivän selviä?
en ehdi oikolukea.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Meno on kuin meillä, räyhähenget herättävät koiratkin päiväuniltaan.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Teil on varmaan hulinaa ilmankin.
Yks ihana kodinhoitaja opetti mut suhtautumaan. Kun astiat hyppii tiskikaapista hän sanoi niille so, soo.
se auttaa

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Minä niin mielelläni haluaisin uskoa poltergeistiin, räyhähenkiin, telepatiaan ja ennaltanäkemiseen, mutta miksi kaikille muille on tapahtunut jotain muttei minulle. On epistä.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

oo tyytyväinen ettet häiritse kenenkään rauhaa.

Toikkanen Pentti

Tällaiset henget ei ole Jumalasta ja ne lähtee vain suuremmalla voimalla eli Jeeusken nimessä. Tässä linkissä lisää
http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Tästä Jeeuskesta utelias kuulisi mielellään enemmänkin. Harmi, että linkkisi ei viittaa häneen ollenkaan. Varmaan Jeeuske on pätevämpi profeetta kuin Enbuske.

Toikkanen Pentti

Tässä linkissä on tietoa kuka Jeesus oikeasti oli.
https://skydrive.live.com/?cid=29c40dac48cd7982&id=29C40DAC48CD7982!265&uc=1#cid=29C40DAC48CD7982&id=29C40DAC48CD7982!266

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat