Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Hyväilyhyökkäys

Uutisissa mainittiin, että eroottinen kirjallisuus käy hyvin kaupaksi ja lukijoista valtaosa on naisia. Jospa kohta alkaa raiskustilastot muuttua hyväilyilmoituksiksi. Esimerkiksi tyyliin että: Mies istuu kaikessa rauhassa puiston penkillä ja katselee horisonttiin auringon laskua. Huppupäinen nainen hiipii lähistöllä ja himokkaasti etsii sopivaa uhria jolle voisi olla hellä. Nainen näkee miehen ja suuntaa miehen luokse. Naisella on asiaa miehelle, muttta hän ei paljoa ennätä selittelemään. Sanoo, hyvää iltaa ja alkaa suudella ällistynyttä miestä suoraan ja himokkaasti. Kun nainen huomaa, että mies ei pakene, hän hidastaa vauhtia ja alkaa hivellä miehen ohimoita ja sopottaa joitain hellittelysanoja hänelle, kuten rakas ystävä älä pelkää haluan vain suudella hiukan ja helliä sinua, vaikka loppuun asti jos haluat. Mies katsoo ihmeissään naisen syvänsinisiä silmiä ja rentoutuu. Nainen jatkaa miehen kasvojen hyväilyä ja näykkii märkiä pusuja korvalehtiin. Hän kuiskii jotain, mitä kumpikaan ei kuule, mutta ymmärtävät mitä on tekeillä. Nainen laskee kätensä mihen rinnalle ja hieroo miehen rintamusta ja pudottaa sitten toisen kätensä miehen sepalukselle. Pitkin hitain vedoin ja hankaavin liikkein nainen saa tuntuman miehen fallokseen, joka on mutkalla lahkeessa, koska paine nostaa sen päätä kohti vyötä, mutta kireät housut estävät sitä kääntymästä. Nainen vapauttaa vyötä löysemmälle ja mieskin tajuaa avata hiukan sepalustaan vapauttaakseen letkunsa, joka on jäykistynyt jo kangeksi. Naisella ei ole kiirettä, hän alkaa puhua kalulle hitaasti ja kehuu kuinka se on iso ja kaunis. Antaa pienen suukon hepin kärkeen, mutta ei sen enempää. Naisen käsi ei tunnetusti irrota tästä epelistä otetta helposti sen käteen saatuaan, mutta hyväilijä tekee poikkeuksen ja nostaa molemmat kätensä miehen poskille. Nainen suutelee miestä puristaen samalla hänen poskiaan ja haroo sitten miehen hiuksia kaksin käsin. Nainen hinkkaa itseään samalla miestä vasten ja puristaa itsensä tiiviimmin liki koukistamalla kätensä miehen kaulan ympärille ja kuiskuttelee taas jotain epärivoa ja hellää miehen korvaan, niin että korvassa tuntuu hyvin miellyttävälle. Mies istuu koomisen näköisenä puiston penkillä ja nainen on kahareisin hänen päällään ja pussailee miehen koko naaman leveydeltä. Mies odottaa seuraavaa siirtoa ja nainen tahallaan ei ole huomaavinaan miehen herännyttä himoa vaan jatkaa kuiskimista. Mies alkaa puristella naisen pakaroita. Nainen liimautuu aivan kiinni mieheen, hetken he ovat kuin toisiinsa takertuneet takiaispallot. Mies ei tee vastarintaa, vaan hamuilee naisen rintoja. Naisen rinnat ovat kiinteät ja hiukan herkistyneet himosta. Jatkuu huomenna...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Eiks vois jaka vähän kappaleisiin, nnin ehkä huommenna viittin lukea miten kalullesi kävi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kappaleet näkyvät kirjoituksen aikana, mutta julkisuus hävittää ne. Kuvakin on hävinnyt etusivulta. Joku on säätänyt minut!

Toimitus hoi mitä tapahtuu?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Ei vastaa vaikka laittaa viestin "tekniseen tukeen".

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #7

Margareta meni nyt halpaan, kun Markku vastasikin. No joskus toimitus on nopea.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #12

Mul tuli vaan automaatin kuittaus viestin vastaanottamisesta ja lupaus ,että yhteyttä otetaan ko keritään. Siitä on viikkoja. Senjälkeen en ole viittinyt
ongelmiin pyytä apua silta taholta. Nimittää ittensä "palvelun tarjoaksi".

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Hieno huumorikirjallisuuden muoto. Toki jotkut suhtautuvat hommaan vakavammin (yleensä naiset), mutta itselleni se on mahdotonta.

Itse olisin härskimpi ja romattisempi. Noh, kunhan pääset kuvailemaan syöksyä tuntemuksineen, niin saat sijaa kunnon räkätysmateriaalille.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Mun kokemuksen peruusteella yleensä miehet suhtautuvat vakavammin.

Samael Kaarna
Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Eroottinen kirjallisuus ym. herkähköt kulttuuriset tuotokset ovat usein naisten suosimia.
Miehet tarvitsevat taas rajumpaa "tavaraa".
Tämä on raaka yleistys, josta on toki yksilöllisiä variaatioita.

Hyväilyt ja hellyys ovat hyvästä, mutta naisena sanoisin naisille:
haloo, mies on ihan muualta kuin luulet. Jos itse olet Venuksesta, mies
on Marsista.

Kysymys kuuluu: pystyvätkö mies ja nainen koskaan täysin ymmärtämään toisiaan?

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

5-4 vasta, jos kiinnostuksen määrä mitataan kommentteina. No, valtaosa.

Mielenkiintoista ajatella millainen kuva tähä piti liittyä. Etenkin kun se poistui "teknisesti";)

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Ari, kerrotko vielä tarkemmin, mikä on ongelma kuvan ja tekstin kanssa, koetan saada asiaan selvyyttä, vaikka tekniikan väkeä on juuri nyt vähemmän paikalla.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kiitos, nopeasta huomiosta Markku. Se alkoi jo edellisen blogauksen kohdalta, eli kappaleita ei saa näkyviin vaikka mitä tekisi. Nyt sitten kuvakin on muuttunut googlen kartaksi, vaikka en ole tehnyt mitään muutoksia kuvaan tai editointiin koko kesänä.

Olen joskus jopa neuvonut muita tuon kappalejaon kanssa, mutta nyt olen neuvoton. Olen yrittänyt poistaa editointia ja laittaa takaisin, enkä myöskään ole löytänyt asetuksista konstia poistaa ongelmaa. Ihmettelen tuota kuvaa, jossa lukee Romontie. Se on paikka tässä lähellä.

Katselin google mapsista mustikkamaastoja, mutta en arvannut että se heittä ne kaikille tiedoksi.

Nyt sai yläpuolen kommentti hiukan nenälleen, kun toimitus oli näin valppaana. Kiitos!

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Vissi ero on kohtelussa suositulla blogipärställä ja eräällä akalla.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset