Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Herukkaperhot, liljat, kalkkunat ja kimalainenkin

  • Herukkaperhot, liljat, kalkkunat ja kimalainenkin
  • Herukkaperhot, liljat, kalkkunat ja kimalainenkin
  • Herukkaperhot, liljat, kalkkunat ja kimalainenkin
  • Herukkaperhot, liljat, kalkkunat ja kimalainenkin

Tänään oli hyvin kesäinen päivä. Herukkaperhosia oli runsaasti liikkellä, näin samalla silmäyksellä kymmenisen perhosta kerralla, kun viime kesänä tuskin näin kymmentä koko kesänä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Koitan vaan kuvitella miten kauniilta kaikki tuo,siellä paikanpäällä näyttää..no en epäile ensinkään,etteikö näyttäis..vielä kalpea kalkkunahenkilö mallailee selvästi,miltä komea liljankukkakuvio kyljessänsä mahtaiskaan näyttää..ois siinä kalkkunoille sulkapaitaa kerrakseen..sen tavanomaisen Amishityylin tilalle..hmm..älä kysy..en minä tiedä mistä toi on tullu,mutta,kun näen kalkkunan,mulle tulee amishinaiset mieleen..siis,niitten vaatetus..
Siinä on herukkaperhosen hyvä naamioitua liljankukkaan ja levähtää..ei joudu minkään mörön syötäväksi..ja olihanse mehiläinenkin..kun tarkkaan katsoi..ootte tyä onnen Pekkoja ja Pirkkoja siellä kauneuden keskellä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Juu tänään oli ihanan lämmin päivä ja koko kesä taitaa olla yksi minun parhaista.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Hyviä kuvia Ari, ja mikäs se lajike on, jonka keltainen kukka on melkein kalkkunan kokoinen?:)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

En tiedä sanoa lajiketta, Tiina on saanut siskoltaan joskus vuosia sitten. Siirrettiin Kontiolahdelta tänne ja hyvin on nyt kukkinut.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Herukkaperhosen valokuva minulta puuttuukin, pitäisikö lähteä ajelemaan kamerakaluston kanssa... Kyllähän jonkun linnunkin perässä bongaillaan pitkin Suomea

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Täällä oli eilen niitä melkoisen runsaasti, tänään on sadellut, mutta nyt iltasella on kuivempaa ja perhosia oli liikenteessä jokunen.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Upeita kuvia ja kalkkuna-mannekiinit tekevät niistä vielä ekstra hienoja! Osaavat poseerata. Entä palkkiot?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kyllä ovat palkkionsa saaneet joka päivä. Minä pätkin niille auringonkukan ja maa-artisokan varsia oksasaksilla. Nielevät ne pätkät innolla kupuunsa, myös kesäkurpitsan varsia olen pilkkonut, kauran ja munitusrehun lisäksi. Munitusrehua siksi, että ei täältä kalkkunalle tarkoitettua rehua ole kaupoista löytynyt. Taidetaan olla ainoa kalkkunafarmi joko läänissä???