Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Bottaksen happy hour

Nyt on Bottaksen ajettava vielä Vettel kiinni ja ohitse. Varmasti talli antaa nyt Valtterin polttaa sen mitä autosta lähtee. Tallikaveri on varmistanut jo mestaruutensa, joten kaksoisvoittoa lähdetään varmasti hakemaan.

Valitettavasti juuri tuo tilanne merkitsee Räikkösen osalle vielä huonompaa kuin alkukaudesta. Vettelin pitää nyt saada kaikki mahdolliset pisteet, kuten tähänkin saakka, mutta paine kakkostilan menettämiseen on nyt suuri. Bottas sen sijasta saa varmasti mersulta kaikki mahdolliset avut käyttöönsä.

Hyvin on siitä huolimatta Suomi ollut taas F-ykkösissä esillä. Räikkösen vauhtikin on ollut kärkiviisikkoon sopivaa. Turha suomalaisten on itkeä, hyvin ovat miehemme maailmalla ajaneet.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Upeita kilpailijoita kumpikin. Onnea Bothakselle ja Räikköselle tulevaan kisaan. Onhan sitä jännä seurata niin kauan kuin omia on mukana. Epäilenpä että Verstappen pistää myös parastaan ja ehkä vie taas voitonkin. On hänen kunnianhimonsa ja häikäilemättömyytensäkin jo nähty.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Verstappenin ja Räikkösen osa on sama kuin tähänkin saakka, mutta Bottaksen ovi avautui. Nyt on sitten Valtterin päivät, kun Hamilton varmisti jo mestaruutensa voi hän körötellä Bottaksen perässäkin.

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Max Verstappen on ilman muuta voitonhaluinen ja häikäilemätön, mutta miehen pitää aikuistua rutkasti...Hollantilainen urheilutoimittaja Casper Sikkema kirjoitti 23.lokakuuta blogin otsikolla "Miksi minun mielestäni Max Verstappen on ikävä ja hemmoteltu pikku mies?" (ks. linkki). Syynä tähän ovat Maxin jatkuvasti vihaiset kommentit silloin kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti, mutta erityisesti se, että tämä "pikku mies" (mannetje) haukkui USA:n kilpailun jälkeen tuomarit "mongoleiksi", joka Hollannissa on hyvinkin epäkorrekti ilmaisu down-lapsista..Toimittaja Casper Sikkema sai paljon lunta tupaan, mutta myös paljon tukea. Itse olen samaa mieltä: Maxin on syytä kasvaa vihdoin aikuiseksi. Tyly ja ikävä pentu, mutta ilmeisen ärhäkkä kuski.

https://www.vicesports.nl/waarom-ik-max-verstappen...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #3

Kisoissa ei nynnyt pärjää. Max on tuonut väriä mukanaan, kunhan mies hieman tasaantuu on kova luu voitettavaksi.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #4

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset