*

Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Pepe

Pepe teki ottelusta torson. Saksa voitti Portugalin tyylikkäästi eikä saksalaisten tarvinnut edes kunnolla hikoilla. Portugalin puolustus haparoi aikansa ja kun peli oli 2-0 Saksalle Pepe turhautui ja nostatti itselleen punaisen kortin.

Mitä ajatteli tämä Brasiliassa syntynyt Kepler Laveran Lima Ferreira, alias Pepe kun nökkäsi päällään Thomas Mulleriä, kuin Zidaine konsanaan?

Hieno peli meni siitä aivan läskiksi ja turhautuminen oli varmasti lähellä monissa kotikatsomoissakin. Kyllä filmaamiset ja tälläiset toilailut tulisi olla jo pois kitkettyjä jalkapallon ammattilaisilta. Eihän noita pelejä kohta katso edes se kuuluisa Erkkikään.

Menee fiilikset kuten sadan metrin juoksuista silloin,  kun meidänkin maitomannekiiniksi värvätty suursankari juoksi  väkevöityjen kirnupiimien voimilla. Ben Johnson vei yleisurheilusta terän ja nyt Pepen tyyliset veijarit tekevät samaa joukkuepelien kuninkaalle jalkapallolle.

Kuka enää viitsii vaivautua katsomoon saakka, kun peli ratkeaa punaiseen korttiin jo ensimmäisellä puoliajalla?

Suomessa meni hiihtourheilun palautumiseen useita vuosia hemohessihiihtojen jälkeen. Ei edes nyrkkeilyssä saa mennä päällään pukkaamaan toista ohtaan.

No virhehän oli ainoastaan minussa, kun varasin evästä sohvapöydälle ja ajattelin nauttia pelistä, joka ennakkoon tuntui kovin kiinnostavalta. 

Kaiken maailman Pepet ja Benit saavat sitten nautinnon katoamaan, sehän on samaa kuin laittaisi hiekkaa esinahkansa  alle ennen naintia, jos kerran haluaa katsoa ja kokea väkivaltaa tai kiellettyjen aineiden täyttämää mulkkua juoksemassa maaliin ensimmäisenä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kurittomia taiteilijasieluja ja diivoja näyttää joukkueisiin mahtuvan. Eipä tuo Pepe ainut ole. Olisihan se mukavampi katsoa pelejä jos näyttelemistä ja tahallisia konnuuksia olisi vähemmän.

https://www.youtube.com/watch?v=3m2iZI-m3q4

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Niin mitä siitä tulisi jos shakkiottelussakin vastapuoli yrittäisi kammeta etenevää lähettiä, huitomalla tätä vaikkapa kärpäslätkällä.

Tai uimahyppääjät roiskuttelisvat vettä toistensa päälle ja riehakoisivat ja jopa kamppaisivat osallistuvaa kilpailijaa hänen suosituksensa aikana.

Ja hiihtokisoissa saisi lyödä suksenkantoja toisilta halki, kuten meillä alakoulussa, eihän se ole tätä päivää.

Missikisoissa kanssakilpailijat nykisivät juhlapuvun kauluksesta, kun mimmi olisi justiinsa nousemassa kehään.

Aitajuoksussa voisi takana tulevat roikkua etummaisen lahkeessa jne...

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Pepestä puheenollen:

https://www.youtube.com/watch?v=yiw8zk0vq5w

Ajassa 5:09 - 5:13 erityisen rumaa peliä. Pepe veteli samaan tapaan muutama vuosi sitten omaa seurakaveriaan nappulakengillä.

Kaiken tässä(kin) videossa nähtävän jälkeen ei ehkä niin kauheasti ihmetytä, ettei Espanjan maajoukkueen peli kulje ihan niin hienosti kuin takavuosina. Tai.. ei kulkenut ainakaan MM-kisojen I ottelussa.

Ehkä se siitä vielä petraa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Numero kolme on oikea veijari, Pepe on sukkela kostamaan, mutta olihan siellä videolla paljon tahallista tönimistä ja nilkoille potkimista muidenkin osalta.

Ei kyllä kuulu pelin henkeen tuollaiset temput.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset