Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Kaikki blogit puheenaiheesta Seinäjoki

Valkoisen Seinäjoen suuri päivä

 Hiukan tuulisen alkukesän päivän kohokohta oli Seinäjoella jo aamusta 4.6 2015. Mannerheim-patsaalle Mannerheimin nimikkopuistoon Lyseon koulun taakse oli kokoontunut useampi arvovaltainen seurue laskemaan muistoseppeleet ja kuuntelemaan kaupunkineuvos Raimo Yli-Uotilan muistopuhetta. Kyseessä oli Marskin patsaan 60-vuotis juhlistamistilaisuus Puolustuvoimain lippujuhlan ja Carl Gustav Emil Mannerheimin syntymäpäivän lisäksi.

Semmoinen vappu Seinäjoella

Perinteisiini kuuluu, mikäli jaksan vapputorille raahautua, että kiertelen vapputoria ympäriinsä tunnin verran, ostan kupin kahvia ja mietin noin 50 erilaisen metrilakun keskellä, että mikä on tällä kertaa se väri ja maku (oli muuten "sateenkaari" tällä kertaa).

12 koodia Seinäjoelle

1. Kaupungin keskustassa ajetaan pillurallia eli kierretään yhtä korttelia ympäri - ollaan siis ringillä eli ringitetään. Rinkiä ei voi kiertää väärinpäin ympäri, sillä kadut ovat pääosin yksisuuntaisia. Yksi sääntö pitää muistaa: käännyttäessä risteyksessä ei koskaan käytetä vilkkua, mikäli olet tosi ringittelijä ja haluat esittää paikallista! Ei koskaan. Piste.

Julkaise syötteitä