Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Kaikki blogit puheenaiheesta Yksinaisuus

Se ei ole sama asia

Ei ole sama asia

 

Se,että käyt harvoin ja lähdet pois,ei ole sama asia. Ei ole sama asia,että teeskentelemme ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ei ole sama asia,että velvollisuudentunteesta autat minua kotitöissä. Ei ole sama asia,että olen sinulle rasite ja tarvitset aikaa minusta toipuaksesi.

Se,että halaamme väkinäisesti lähtiessä, se ei ole sama asia. Ei ole sama asia,että jäät luokseni yhdeksi yöksi ja sitten taas lähdet,enkä tiedä milloin taas tapaamme.Se ei ole sama asia.

Menneisyyden varjot

Menneisyyden varjot kuin tähtisade leviää ja kaikki jälkensä näyttää.

Käsittelemättömät asiat kuin varkain jostakin löytää ja päättää kaiken sekoittaa ja kääntää.

Juuri,kun kuvittelin kaikesta eroon päässeeni,tulee uusi aalto,joka vie mukanaan ja uuden aloittaa.Ehkä vielä sekin päivä koittaa,kun nykyhetki voittaa. Vaikka se epätodennäköistä on, silti alla kuutamon valvon kaiket yöt ja mietin sinua vain; se on taito parhaimpain.

Ihminen ensin

Olin noin kaksi viikkoa Nicaraguassa ja blogini on pysynyt tuona aikana hiljaisena. Syy on yksinkertainen ja erittäin hyvä.

Vaikka haluaisin kertoa jokaisesta asiasta jonka koin ja näin ja mitä ajatuksia ne herättivät, en ehtinyt mitenkään, koska aina oli joku, joka halusi vaihtaa pari sanaa kanssani. Tietenkin ihminen menee koneiden ja oman tahdon edelle.

Julkaise syötteitä