*

Ari Alsio Laita runo tai päätäsi puno.

Vesihiisi sihisi hississä

  • se vesihiisi
sihisisi hississä
peukalo poikki (vesiväri 50x70cm)
    se vesihiisi sihisisi hississä peukalo poikki (vesiväri 50x70cm)

se vesihiisi
sihisisi hississä
peukalo poikki

 

Hannun ideasta maalattu vesihiisi hississä, joka sihisyttää sitä kun hissin kovaäänisestä kuuluu, että "POHJAKERROS"! Vesihiisi on menossa lääkärikeskus Mehiläiseen kun piisamin loukku leikkasi häneltä peukalon poikki ja etusormesta kasvoi hänelle uusi käsi.

Vesihiisi, eli näkki on mukava vanhus, joka nykyisin alkaa olla yhtä unohdettu, kuin esivanhempamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

No..kiesus! Tämähän suorastaan sihisyttää,kun kuva vasiten ja vallan kihisyttää :))))
Tietysti hiissukka,kuten kaikki muutkin hiissukat,menevät Mehiläiseen,koska sieltä löytyy maan ainoat sihinäkielen taitajat ja maan ainoat vesihiisien eli näkkien psykofysiikasta väitelleet doktorit.Parhaimmasta päästä överlääkäri Humlan Hubert ja alkuperäiseen omistaja ja perustajasukuun kuuluva Maija Mehiläinen,entinen Kimalainen.
( Maija Kimalaisesta tuli Maija Mehiläinen pienen operaation jälkeen,koska hän oli aina tuntenut olevansa enemmän mehiläinen,kuin kimalainen).
Lisäksi on vielä sanottava,että Mehiläisessä on ymmäretty vesihiisien eli näkkien vaativat erikoisravitsemukselliset tarpeet...vettä ja näkkileipää.
NO..se Mehiläisestä..

Hmmm..Taivas varjele..piisaminloukku..tällainen peruskaupunkilaispoikahan ei edes tiedä,millainen värkki se onkaan,mutta ilmeisesti melkoinen giljotiini,kun hiisiltä teloo sormetkin..mitä se on sinne menny sormiaan työntämään..eihä se mikään piisami ole..vai lieneekö sitten jotain sukulainen..jos ei muuten,niin väärän koivun kautta kenties?
Uusi,sormen paikalle kasvava käsi mietittyttää tietysti hieman..oisko tuollainen nyt sitte se paljon puhuttu välikäsi..vai mikä..ja mitä sillä nyt sitten ylipäätänsä tehdään?
Hiisi tuossa näyttäis olevan bodari..Taiteilijan alitajunnassa on saattanut häilyä ajatus henkilöstä,jonka nimeä emme nyt tässä mainitse,mutta,josta puhuimme ohimenevästi aiemmin tuolla muualla..
voiko tuota pikku välikättä jotenkin hyödyntää voimaharjoituksissa..jotkut pikku sormipuntit tai jotain..pienen käden sormilla voi olla tietysti helpompi kaivaa korvaa tai nenää.
Kuvan hiisi on suhteellisen vähäkarvainen..kenties joku hiisien alalaji,tai sitten joku geeni-tai kromosomihäiriöinen..fledassa löytyy ja sitten muutama rispaantunu rintakarva..thats it..vaan haitanneeko tuo..kyllähän sitä erilaisuutta täytyy ymmärtää ja sietää.
Kaiken kaikkiaan idean isänä olen vasiten ja vallan hyvin tyytyväinen näkemykseesi taiteilija Alsio!..Lupasin jakaa lisää kunniaa ja ylistystä papukaijamerkkien kera,joten tässä sitä tulee roppakaupalla.

Ja kuten huomaat..kuvasi oli varsin inspiroiva :))

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Mitä muuten tulee näkeillä pelotteluun,niin minä olen yksi niistä pelotelluista..synnyinkotini oli aivan joen rannalla.
Kaikesta pelottelusta huolimatta noin about viisivuotiaana se näkki meinasi viedä mennessään..jos enomies ei ois huomannu sattumalta ja saannu siepattua saappaankannasta kiini,niin ei tässä kuusvitosena oltais höpöttelemässä.
Muistu mieleen yks juttu noista näkeistä..meilläpäin puhuttiin simpukankuorista näkin kuorina. :)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Vanhempi tyttäreni ei pienenä uskaltanut mennä kesälomalla Suomessa järveen uimaan, koska pelkäsi, että siellä voi olla piranhoja.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Minua myös mummo pelotteli näkillä. Minusta se kuitenkin oli pelkkä risu jonka yksi osa oli vedenpinnan yläpuolella. Tapaus oli Hyvinkäällä Pilliniemessa, jossa on ollut se korkea kokko vuosikymmenet. Mummo toisiti vaan herkeämättä, että näkki se on, vaikka lapsikin näki, että pelkkä risu.

Jotenkin näkki on jäänyt minulle sen vuoksi vieraaksi, sillä risua sai aivan riittämiin persiille, ilman jokeen menemistä. Tuo bodarivaikutelma on juurikin siitä mainitusta tapauksesta, kuten myös siitä, että näkki kuulemma kiskoo voimillaan vaikka hevosenkin jokeen. Ei siinä taiteilijan lihaksilla pärjää, joten mallia oli otettava Bull Mentulasta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ai tuon näköinenkö se vesihiisi on? Olenkin usein tuumaillut miltä se näyttää.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Amputoiko Mehiläinen sen ylimääräisen käden?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Emme tiedä kun hissi on vielä pohjakerroksessa, mutta kerron heti kun saan vesihiiden käsiini sairaskertomuksen.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Vahvistamattomien tietojen mukaan Mehiläinen huutokauppaa Vesihiiden amputoidun käden Cayman-saarilla.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka Vastaus kommenttiin #9

Onko Mieskaveri saarilla kenties pulaa amputoiduista käsistä..käytetäänkö niitä johonkin rahanpesuun,ettei omat kädet sottaannu..vai mitä?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #10
Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka Vastaus kommenttiin #11

Älä noteeraa..ajatus harhailee..ymmärränkö ittekkään..ajatus ontuu melko pahasti..tarviin päikkärit..lepo rauhoittaa hajanaista mieltä.. :)))

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #12

Eihän se mitään harhaillut, missä on paljon rahaa on aina pula tekevistä käsistä, raha kun ei sinänsä auta mitään, jos palveluja tai hyödykkeitä ei ostovoimasta huolimatta ole.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No alkaapa olla sullaki surrealistisia maahlauksia ja mainio keskustelu, kiitos ja siis miehän olen Tornionjoen vuohlaan virran kasvatti eikä meilä Näkeillä uhkailtu, sielä vaan uiton puomeissa roikuthiin ja aikasin oppi kaikki uihmaan, mieki 5-vuotiaana.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

En minä mistään surrealismista tiedä, mutta yritän vain voittaa kaikki elämän vaikeat asiat maalaamalla tai runoilemalla.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ja nyt maalasit kynsikkään könsikkään.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset